مقاله ها

Top Notch

معرفی روش (متد) آموزشی زبان انگلیسی - Top Notch

topNotch

بیش از سه میلیون جوان و بزرگسال در سراسر جهان، با استفاده از برنامه ی Top Notch زبان انگلیسی را آموخته اند. زبان آموزانی با اعتماد به نفس، و سخنورانی فرهنگی و مسلط به زبان انگلیسی. کتابی برنده ی جوایز متعدد در زمینه ی تدریس...

یادگیری زبان انگلیسی با استفاده از روش Top Notch ، بسیار جذاب است و زبان آموزان را با موضوعات مطرح شده، سرگرم می سازد. این روش، زبان انگلیسی را از طریق استفاده از ابزار های زبانی متعدد و ایجاد فضای تمرین و البته تکرار آنها، فراموش نشدنی می کند.

اما به واقع چرا این مجموعه به "پیش قدم در ارتباطات جهانی" تبدیل شد؟!... برخی ادعا می کنند که اهداف ارتباطی این مجموعه بر اساس درس ها و تکرار سیستماتیک پایه گذاری شده است و برخی دلیل این انتخاب را زبان طبیعی استفاده شده در مجموعه می خوانند. البته هستند کسانی که علت را در تمرکز این کتاب بر تسلط فرهنگی جستجو می کنند. یکی از نویسندگان این کتاب، آقای آلن آشر ( Allen Ascher ) در این مورد توضیح می دهد:

" واقعیت اینجاست که امروزه زبان انگلیسی، یک زبان بین المللی است و مردم سراسر جهان که هر یک دارای فرهنگ ها و پیشینه ی متفاوت هستند را به هم مرتبط می سازد. باید از خود بپرسیم که چگونه مطالب مرتبط با این بحث را بیافرینیم... در اغلب واحد های آموزش زبان مرسوم است که از "فرهنگ" به عنوان اطلاعاتی جزئی آن هم برای رفع نیاز های اولیه ی زبان، استفاده شده است. برای مثال معرفی نام شهر های ایالات متحده و یا تاریخچه ای کلی درباره ی خانواده ی سلطنتی انگلستان! ولی این امر برای زبان آموزانی که قصد افزایش ارتباط بین المللی خود را دارند، کافی نیست. ما بر آن شدیم تا با افزایش تسلط بر فرهنگ بیشتر به عنوان یک مهارت زبانی تا مجموعه ای از واقعیت ها، دانشجویان را برای مواجهه با این واقعیت آماده کنیم. برای مثال اگر زبان آموزی در یک شرکت بین المللی مشغول به کار باشد و یا به کشوری با فرهنگی متفاوت سفر کند، میتوان انتظار داشت که توانایی برقراری ارتباط با دیگران و صحبت های روزانه را داشته باشد، ولی بهتر آن است که زبان آموز طوری آموزش دیده شده باشد که توانایی برقراری ارتباط موثر را داشته باشد. تسلط بر فرهنگ های مختلف، نیاز اساسی این امر در قرن 21 است و Top Notch  تنها کتاب شامل این اطلاعات است."

نویسندگان مجموعه:

NEW Joan Allen

آلن آشر (Allen Ascher ): او یک استاد و یک مربی معلم در چین و ایالات متحده بوده است و در برنامه ی TESOL در "New School" نیویورک تحصیل کرد.

جوان ساسلو ( Joan Saslow): او در بسیاری از برنامه های درسی امریکای جنوبی علم آموخته است و نویسنده ی تعدادی از دوره های یکپارچه ی مهارت های بزرگسالان و جوانان در سطوح مختلف می باشد.

برگرفته از سایت رسمی گروه آموزشی Top Notch

www.pearsonelt.com/topnotch

topnotch Page-1

Top Notch Fundamental

fun

Top Notch Fundamental

کتاب های Top Notch Fundamental برای افرادی است که یا به تازگی قصد یادگیری زبان انگلیسی را دارند و یا کسانی که اصطلاحا از آنها با عنوان " False beginner " یاد می شود. کسانی که در دوره تحصیلی و یا اجتماع، تا حدی زبان انگلیسی را آموخته اند، ولی توانایی استفاده مناسب و بجا را از آموخته های خود ندارند.

این کتاب مهارت های معرفی شده در سطح A1 چهارچوب متداول منابع اروپایی را معرفی می کند. درجه ی A1 در کتاب Top Notch 1 به طور کامل تدریس می گردد.

Top Notch 1

top1

Top Notch 1

Top Notch 1 برای ان دسته از زبان آموزان طراحی شده است که" False beginner "هستند و یا کتاب" "Top Notch Fundamentalرا به پایان رسانده اند. در کتاب Top Notch 1 تمام مهارت های مربوط به سطح A1 معرفی شده در چهارچوب متداول منابع اروپایی و برخی مهارت های A2 آموزش داده می شود.

Top Notch 2

top2

Top Notch 2

Top Notch 2 برای زبان آموزانی در نظر گرفته شده که در سطح نسبتا متوسط اطلاعات دستور زبان و دایره لغات هستند. از این دانشجویان با نام " high-beginning students" یاد می شود. سومین کتاب Top Notch مهارت های سطح A2 را به طور کامل معرفی می کند و برخی مهارت های سطح B1 را هم پوشش می دهد.

Top Notch 3

top3

Top Notch 3

Top Notch 3 چهارمین کتاب، از سری کتاب های Top Notch می باشد و به طور کامل سطح B2 را پوشش می دهد.

Summit 1 & 2

sum1

Summit 1 & 2

کتاب هایsummit 1 وsummit 2 سطوح فوق متوسط و پیشرفته ( high-intermediate and advanced) را پوشش می دهد و یکی از بهترین منابع برای افرادی که فصد ادامه ی یادگیری زبان بعد از سطح B2 را دارند، به حساب می آید؛ چرا که هر چهار مهارت زبانی را به طور همزمان پوشش می دهد.

برگرفته از سایت رسمی گروه آموزشی Top Notch

www.pearsonelt.com/topnotch

این متد در شعب زیر برگزار می شود:

نام شعبه
تلفن
 ثبت نام در شعبه
شعبه شهید مطهری
 شعبه ونک گاندی
شعبه جردن ولیعصر
شعبه مجازی
showimage1

0 #2 مسئول سایت 1394-04-01 14:23
نقل کردن sadaf:
این کتاب رو میشه دانلد کرد آیا؟

سلام
بله دوست گرامی، با جستجو در اینترنت می توانید آنرا دانلود کنید
موفق باشید
نقل قول
0 #1 sadaf 1394-03-29 20:28
این کتاب رو میشه دانلد کرد آیا؟
نقل قول

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه سازی