اخذ پذیرش و انجام خدمات دانشجویی از دانشگاه‌های معتبر فرانسه
  • شنبه تا پنجشنبه (09:00 - 17:00)

قوانین و مقررات کلاس‌های خصوصی آنلاین

شرایط ثبت نام:

1. در صورت ضرورت و مطابق برنامه موسسه، اساتید تغییر خواهند کرد.

2. برگشت شهریه پس از انتخاب مدرس و تایید روز و ساعت با کسر 20% امکان‌پذیر می‌باشد.

3. در‌صورت درخواست تقسیط برای پکیج‌های طلائی و الماسی باید حداقل 60 درصد از مبلغ کل پرداخت شود و بقیه شهریه در جلسه 12 ام پرداخت می‌شود.

4.  پرداخت شهریه کلاس‌های خصوصی باید قبل از شروع کلاس و ۲۴ ساعت قبل از آن انجام شود.

5. هزینه هر جلسه فقط برای یک زبان‌آموز می باشد و با اضافه شدن زبان‌آموز دیگر مبالغ مشخص شده در پلن‌ها به شهریه اصلی اضافه می‌شود.

6. شهریه نفر دوم برای کلاس‌های تخصصی بین 100  تا 200 هزار تومان می‌باشد.

7. حداکثر در هر دوره، 3 جلسه امکان کنسلی با اعلام حداقل 48 ساعت قبل از شروع کلاس، امکان‌پذیر می‌باشد در غیر اینصورت جلسه محاسبه می‌شود.

8. حداکثر تعداد 4 نفر زبان‌آموز (در صورت برابر بودن سطح آموزش) می‌توانند در کلاس‌های خصوصی شرکت نمایند.

9. زبان‌آموز(ان) بایستی قبل از شروع کلاس تعیین سطح شوند و تمامی سوالات و مواردی را که در امور آموزشی نیاز دارد(ند) را بپرسد.

جهت ارتباط با واحد آموزش مجازی روی کارشناس مربوطه کلیک نمایید.
تلفن: 81090 - 021

ارتباط و مشاوره رایگان (WhatsApp)
Close and go back to page